مس فرهمند
0 محصولات نمایش سبد خرید

سبد خرید شما خالی است.

7/7: ظروف مسی خاص

7/7: ظروف مسی خاص

7/7: ظروف مسی خاص

برای تشخیص ظروف مسی با کیفیت چند معیار هست که موقع خرید باید به آنها توجه کرد. هفمین معیار ظروف مسی خاص هست که دست ساز هستن و کار هنری محسوب میشوند و اکثرا نشان مرغوبیت ملی از سازمان میراث فرهنگی استان دارند.

بعضی از ظروف مسی که دست ساز هستند ( البته هر دست سازی جزو این دسته نیست). با هنر و مهارت خیلی بالایی ساخته شده که این ظروف مسی دستساز بسیار با ارزش هستند.

برای توضیح واضح تر، تصویر چند ظروف مسی خاص رو براتون اینجا میزارم.

 

ظروف مسی خاص

 

اگه به عکس بالا توجه کنید:

دیزی مسی دست ساز بالا یه کار درجه یک و با کیفیت هست که هم جنبه ای هنری داره و مهارت خیلی بالایی برای ساخت ش داره

فقط اون قسمت گل چهار تیکه ساخته شده و اگه دقت و مهارت توی ساختش رعایت نشه به این زیبایی دیده نمیشه.

 

 

ظروف مسی خاص

 

دستگیره های این دیزی دست ساز به شکل سر قو هست و از ظروف مسی قدیمی الگو گرفته شده.

 

پاسماوری مسی دست ساز

پاسماوری های مسی تصویر بالا کاملا دست ساز و بسیار دقیق ساخته شده، ورق خیلی ضخیمی داره و اگه به درب ها دقت کنید، یک اندازه و با مهارت بسیار ساخته شده.درب سه تیکه ساخته شده است. قسمت کف پاسماوری هم جداگانه ساخته شده و مثل پاسماوری های ماشینی یه تیکه نیست.

 

قهوه جوش مسی دست ساز

این قهوه جوش مسی هم جزو : 7/7: ظروف مسی خاص هست و کاملا دست ساز هست و همچنین نشان مرغوبیت ملی از میراث فرهنگی دارد.

نشان بینالمللی مرغوبیت و مهر اصالت صنایع دستی

نشان مرغوبیت صنایع دستی یونسکو از سال 2001 آغاز شد و از سال 2006 به مهمترین پروژه سازمان یونسکو در حوزۀ صنایع دستی تبدیل گردید و با گسترش طرح حمایتی این سازمان پس از آسیای غربی و مرکزی به آسیای شرقی رسید. جمهوری اسلامی ایران از سال 2007 در این طرح به همراه دیگر کشورهای منطقه آسیای مرکزی شامل کشورهای قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان و ازبکستان مشارکت نموده است. از سال 2014 این برنامه از سازمان تربیتی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو) به شورای جهانی صنایع دستی (WCC) منتقل گردید و بهطور آزمایشی در آگوست 2014 برابر با شهریور 1393 در شهر جاکارتا پایتخت کشور اندونزی برگزار شد. رویداد نشان مرغوبیت صنایع دستی بهصورت برنامۀ دوسالانه برگزار میگردد.

معیارهای ارزیابی:

درجه عالی کیفیت: که شامل استفاده از مواد اولیه مرغوب، تکنیک های عالی و استاندارد و توجه ویژه به اجزا می باشد.

اصالت: به این معنا که هویت و ارزش های فرهنگی در اثر بازتاب یافته باشد.

ابداع و نوآوری: ترکیب مضامین سنتی و معاصر و به کار بردن خلاقیت و ابتکار در طراحی اثر دیده شود.

رعایت مسائل زیست‌محیطی: مراحل تولید اثر مخرب محیط زیست نبوده و مواد مورد استفاده در آن قابل بازیافت باشد.

قابلیت عرضه در بازار: به این معنا که اثر مورد پسند بازار جهانی بوده و امکان بازاریابی داشته باشد و تناسب کیفیت و قیمت در آن رعایت شده باشد.

 

برای تشخیص ظروف مسی با کیفیت 7 معیار اصلی وجود دارد:

  1. ورق مس
  2. قلع اندود
  3. چکشکاری
  4. شیوه ی ساخت مس
  5. خمکاری مس
  6. ضخامت مس
  7. ظروف مسی خاص

 

 


مس فرهمند

مشاوره خرید | نگهداری | و تمیز کردن ظروف مسی زنجان

0
دیدگاه‌های نوشته